dijous, 10 d’abril del 2008

II Travessada (2)





Aquest diumenge es va dur a terme la IIa Travessada Molins de Rei – Vilafranca del Penedès. Una prova organitzada pel Centre Excursionista Molins de Rei (CEM) i que puntua per la Copa Catalana de Caminades de Resistència.
La caminada va començar a les 6 del matí, bona hora per posar-se a caminar i fer un bon nombre de quilòmetres abans que el Sol comenci a picar, però molt dolenta si el dia abans has anat a dormir a la 1, després d’haver perdut el tercer partit de la Fase de Permanència i d’haver-te discutit amb l’àrbitre del partit. Tot plegat feia preveure que els 45km es farien força durs.
Però bé, allà estàvem. A la Plaça dels Països Catalans a les 6 en punt del matí es donava el tret de sortida i el carrer Verdaguer quedava inundat amb bona part dels 600 participant que es van poder inscriure. La resta, els que no es veien amb forces de completar tot el recorregut, anirien amb autocar fins al quilòmetre 20.
Ens vam prendre la jornada amb molta calma, l’objectiu era arribar sencers a l’estació de Vilafranca i no vam escatimar minuts a cap dels avituallaments que hi havia al llarg de tot el recorregut. Al final 9 hores i 30 minuts, unes 5 hores més que els “bojos” que a quarts d’11 del matí ja eren a Vilafranca. Nosaltres a aquella hora tot just érem a la meitat de la prova!
Els 5 quilòmetres finals són els que es van fer més durs, portàvem 40 quilòmetres a les cames i el Sol escalfava de valent. Però cap a 2/4 de 4 de la tarda ja brindàvem amb cava al punt d’arribada, molt satisfets d’haver assolit l’objectiu i amb ganes de repetir-ho l’any vinent a la Molins – Montserrat.

1 comentari:

Marta Benet Caus ha dit...

Carai, només de pensar-ho em canso!! Felicitats per haver assolit el vostre objectiu. Jo, per fer una cosa d'aquestes necessito un camí planer i que no sigui massa llarg.
Apa-li, fins aviat!