divendres, 15 de febrer del 2008

El camí cap a la felicitat


Aquestes cinc pautes les dóna el psicòleg Wayne Dyer i les trobo molt interessants.

1- Estima als altres. Digues a tothom a qui estimes, allò que sents cap a ells sempre que en tinguis ocasió. Això et permetrà compartir la teva alegria i també ajudar als altres a que se sentin estimats.
2- Oblida la paraula “impossible”. No deixis d’imaginar per gaudir d’una vida il·limitada. Si creus en la possibilitat d’alguna cosa, pots fer-la realitat. Ets allò que penses que ets.
3- Gaudeix de la natura. Destina una mica de temps a la teràpia que proporciona la natura. Una excursió o una passejada per la muntanya poden fer miracles.
4- Confia en tu mateix. No et justifiquis constantment. Només intenta que tot allò que facis sigui correcte i coherent amb els teus ideals. Viu la veritat que hi ha al teu interior.
5- Actua com si fos l’única vegada. Cada cop que facis alguna cosa, fes-ho com si fos la primera i última vegada. Això et donarà una perspectiva renovada i entusiasta en tot allò que facis.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La veritat és que si tots seguíssim (encara que fos una miqueta) aquestes pautes, aconseguiriem moltes més coses que ens farien feliços a nosaltres i a tots aquells que ens envolten...Em sembla que això m'ho ampliaré i m'ho penjaré a l'habitació, per recordar aquestes 5 pautes cada dia!
Molts petonets i gràcies;)