dilluns, 31 de març del 2008

Fer o desfer


"Un viatge no necessita motius. No triga a demostrar-nos que amb el sol fet de realitzar-lo en tenim prou. Creus que faràs un viatge, però de seguida és el viatge el que et fa, o et desfà."
Nicolas Bouvier

Vull arguments


Aquí us deixo un article de l'Alfons López Tena publicat al diari Público el 15 d'octubre del 2007, i una entrevista que li van fer a la COPE aquell mateix mes.
Els 2 documents valen la pena.

dimecres, 26 de març del 2008

II Travessada (1)


El Centre Excursionista Molins de Rei ja ha obert el període d'inscripcions per la II Travessada Molins de Rei - Vilafranca del Penedès que es durà a terme el proper diumenge 6 d'abril. La marxa, puntuable per la XI Copa Catalana de Caminades de Resistència, té un recorregut aproximat de 45 km, o si es prefereix, un segon itinerari de 25 km.

dimarts, 25 de març del 2008

Ja tinc resposta


Fa unes setmanes em preguntava per què Catalunya Ràdio havia deixat d'emetre "Els viatgers de la Gran Anaconda", un dels seus millors programes. Avui a l'"Avui", en Toni Arbonès ens aclareix algunes coses.

dimecres, 19 de març del 2008

Curiositats


Avui he trobat aquest bloc.
Què me'n dieu?

dilluns, 3 de març del 2008

Pel dret a decidir


9 DE MARÇ: CAMPANYA DE RECOLLIDA DE SIGNATURES “PEL DRET A DECIDIR”

Coincidint amb la data de les eleccions espanyoles, les Plataformes Pel Dret a Decidir i Sobirania i Progrés han volgut donar un impuls a la campanya “Decideixo Decidir”. Aquesta campanya, que va començar per Sant Jordi de l’any passat té per objectiu recollir 500.000 signatures arreu dels Països Catalans per tal de demanar als Parlaments de Catalunya, País Valencià i de les Illes que reclamin el traspàs de la competència de convocatòria de referèndums.
De manera similar a quan es va fer la campanya sobre el Deute Extern, el diumenge 9 de març, jornada electoral, s’instal·laran taules de recollida de signatures als carrers de molts municipis catalans.
A Molins de Rei es volen instal·lar taules a 5 indrets, que funcionaran de 10 del matí a 2 del migdia i de 4 a 8 de la tarda.